samen staan we sterker

samen staan we sterker

Voor onze B2B partners hebben we exclusieve voordelen. Dit stopt niet bij een betere prijs die we jou kunnen aanbieden. Maar ook door jou te ondersteunen met het implementeren van onze gerechtjes binnen jouw bedrijf. Dit gekoppeld aan een groeiplan die wij samen opstellen, maakt onze gerechtjes tot een gezamenlijk en toegankelijk succes: zowel voor Masterfit Meals, als voor jou en jouw klanten. 

Hieronder zetten we alles voor jou op een rijtje. 

Influencers B2B Masterfit

Influencers

Je bent graag bezig met gezondheid en voeding én je vindt het leuk om mensen hiermee te inspireren en motiveren. Wij hebben verschillende voordelen voor jou en jouw volgers.

Evenementen

Organiseer jij een sportevenement en ben je op zoek naar een voedingspartner? Wij hebben alles in huis om jouw evenement compleet te maken. Van personeel met ervaring in deze sector tot alle verdere benodigdheden.

Evenementen B2B Masterfit
Fitnesscentrum B2B Masterfit

Fitnesscentrum zonder cafetaria

Je wilt mensen een extra voordeel bieden om bij jullie te komen sporten. Daarnaast wil je jouw klanten helpen met het eenvoudiger behalen van hun doelen.

Fitnesscentrum met cafetaria

Je wilt verse gezonde kant en klare gerechten in jouw fitness aanbieden als extra service richting jouw klanten. Maar je wilt dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Wij hebben verschillende mogelijkheden en denken graag met jou mee.

Sportclub

Je wilt verse gezonde kant en klare gerechten in jouw sportclub aanbieden als extra service richting jouw klanten. Maar je wilt dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Wij hebben verschillende mogelijkheden en denken graag met jou mee. 

Diëtist/ personal trainer

Je bent op zoek naar een voedingspartner die gerechten aanbiedt voor elk type doelstelling/dieet ongeacht of de klant allergieën heeft of niet. Hierdoor behaal je betere resultaten met jouw klanten.

Groentewinkel

Je gaat voor kwaliteit en vers en staat er voor open jouw assortiment uit te breiden met verse kant en klare gerechten. Weliswaar wil je deze gerechtjes niet zelf bereiden en er toch een mooie marge op hebben. 

Supermarkt

Je wilt een grotere diversiteit aanbieden in verse kant en klare gerechten en ook inspelen op de gezondheidstrend die momenteel in stijgende lijn gaande is. Je overweegt hiervoor onze verse gezonde kant en klare gerechten en je wilt hier een mooie marge op hebben. 

Bedrijven

Je hecht belang aan de gezondheid van jouw werknemers, omdat je weet dat zij verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van jouw bedrijf. Daarom wil je jouw werknemers op een toegankelijke manier in contact brengen met verse gezonde kant en klare gerechten. We hebben hier verschillende laagdrempelige en tijd+prijsefficiënte mogelijkheden voor. 

Zorgsector/ serviceflats

Je wilt jouw cliënten een hoogwaardige ervaring geven van verse kant en klare gerechten. Gerechten die vol van smaak zijn, maar toch zoutarm en dit tegen een scherpe prijs die binnen het budget valt. Wij hebben verschillende mogelijkheden en denken graag met jou mee.

Strandpaviljoen

Kwaliteit staat voor jou voorop, maar op het strand kan het uit het niets druk zijn en moet het snel gaan. Ook zijn er regelmatig strandgasten die liever iets op het strand zelf consumeren in plaats van op het paviljoen. Beide situaties hebben wij de oplossing voor. 

Snackbar/ eetcafé

Je wilt een grotere diversiteit aanbieden tegen een laagdrempelige prijs en het mag niet veel extra tijd kosten. Wij hebben verschillende opties en denken graag met je mee. 

Onderhoud

Momenteel zijn we bezig met enkele aanpassingen te maken aan onze webshop.

Dit kan t/m donderdag 9/8 20.00 zorgen voor een lagere gebruiksvriendelijkheid tijdens het bestelproces. Ondervindt je hier te veel hinder van, kom dus na dit tijdstip terug om jouw bestelling te plaatsen.