Bezorging maaltijden

Bezorging maaltijden

Een goed product stopt niet met alle liefde te steken in alleen de bereiding, maar door het ook met alle liefde die we in ons hebben te bezorgen. Want dit is jouw eerste indruk die je fysiek met ons hebt en dat weten we maar al te goed. Daarom vinden we dit minimaal even belangrijk. Om deze reden hebben we ook gekozen om de bezorging in eigen handen te houden.

Wanneer bezorgd Masterfit Meals

Wanneer bezorgd Masterfit Meals?

Wij bezorgen op maandag en woensdag tussen 10.00-20.00 voor een minimale orderwaarde van €50 en een bezorgtarief van €5,95. Bij een minimale orderwaarde van €100 bezorgen wij gratis. Zo kunnen we de kosten die bezorging (waaronder brandstof en bezorger) met zich meebrengt dekken. 

Je dient uiterlijk zaterdag 23.00 te bestellen voor bezorging op maandag en uiterlijk maandag 23.00 te bestellen voor bezorging op woensdag.

De bereiding van jouw maaltijden vind op de dag van bezorging plaats. Onze eigen bezorgers bezorgen tussen 10.00-20.00.

Live op de hoogte van de aankomsttijd

Wanneer je bij ons een bestelling hebt geplaatst ontvang je 12-24 uur voorafgaand aan de bezorging een e-mail met een unieke track en trace link. Hierin vind je de verwachte aankomsttijd van onze bezorger.

Deze aankomsttijd wordt continue bijgewerkt op basis van waar onze bezorger zich bevindt. Wanneer onze bezorger bijvoorbeeld vertraging heeft, wordt je hier live van op de hoogte gehouden. Zodra de bezorger dichter bij jouw bezorgadres komt, wordt de verwachte aankomsttijd steeds concreter.

Als je de volgende klant bent op de route van onze bezorger kun je onze bezorger zelfs live naar jouw bezorgadres zien rijden. Je ziet dus zelfs in welke straat onze bezorger zich bevindt en hoeft zo niet een halve dag thuis te blijven om te wachten op jouw maaltijden.

Live aankomsttijd Masterfit Meals
Niet thuis Masterfit Meals

Wat als je niet thuis bent?

Bij het afrekenen kun je ons als notitie laten weten, waar we jouw maaltijden mogen bezorgen als je niet thuis bent (binnen een straal van 2 km). 

Wij bezorgen gekoeld tot aan de deur. dus verwittig dit adres dat jouw maaltijden gekoeld moeten blijven.

Om zeker te zijn dat jouw maaltijden altijd koud blijven kun je bij ons tegen een eenmalige aanschaf van €39,95 een Eco thermobox kopen. Dit is een milieuvriendelijke en recyclebare mobiele koeling welke geen stroom nodig heeft. Maximaal 15 maaltijden blijven zo 4-10 uur op temperatuur en de handige box mag je zelf houden. Zo kun je deze gebruiken voor vervolgbestellingen. 

Bij het afrekenen kies je dan als bezorgmethode: +Eco-thermobox.

Efficiëntere route en minder CO2

Onze bezorgsoftware kiest altijd voor de meest efficiënte route. Dit betekent dat we hierdoor de bezorgkosten zo laag mogelijk kunnen houden. Ook helpen we hierbij mee aan een gezonder milieu met minder CO2 uitstoot. Minder CO2 uitstoot is ook iets waar we waarde aan hechten bij onze verpakkingen.

Efficiëntere route CO2 Masterfit Meals
Hulp bestelling Masterfit Meals

Hulp nodig bij jouw (ontvangen) bestelling?

Wanneer je hulp nodig hebt bij jouw (ontvangen) bestelling kun je ons dit altijd laten weten via onze klantenservice. Wij helpen je dan graag zo snel mogelijk verder!

Via hier vind je ook onze veel gestelde vragen over onze bezorging.

Benieuwd naar onze maaltijden?

Onderhoud

Momenteel zijn we bezig met enkele aanpassingen te maken aan onze webshop.

Dit kan t/m donderdag 9/8 20.00 zorgen voor een lagere gebruiksvriendelijkheid tijdens het bestelproces. Ondervindt je hier te veel hinder van, kom dus na dit tijdstip terug om jouw bestelling te plaatsen.