HelloFresh vs. Masterfit Meals

In de afgelopen jaren zijn maaltijdboxen in populariteit toegenomen. Bedrijven gespecialiseerd in maaltijdboxen verzenden of verkopen de ingrediënten die nodig zijn om een huisgemaakte maaltijd te maken. Je kunt hierbij denken aan HelloFresh. Wanneer u zich abonneert op een online maaltijdboxbedrijf zoals HelloFresh, moet u mogelijk nog steeds uw maaltijd samenstellen en vervolgens ook zelf koken. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn om te genieten van vers bereide maaltijden: denk hierbij aan Masterfit Meals. Masterfit Meals is de oplossing om toch vers te eten zonder het zelf te moeten klaarmaken.

Masterchef

Waar Masterfit Meals in uitblinkt, is dat alle maaltijden door een professionele Masterchef worden bereid. Deze Masterchef bereidt een verscheidenheid aan maaltijden: volledig gekookt of bereid. HelloFresh daarentegen levert enkel verse ingrediënten die je vervolgens zelf moet omtoveren tot een maaltijd. Er is geen Masterchef die je maaltijd kookt en bereidt. Jij moet je eigen Masterchef zijn. Als je kiest voor een service die volledig gekookte maaltijden levert, verwarmt u ze alleen opnieuw volgens de instructies van de maaltijdbox.

Bespaar tijd

Stel je dit voor: je hebt een van die dagen gehad dat niets soepel leek te gaan, je laat thuiskomt, de mensen met wie je je leven deelt honger hebben en zich afvragen wat er te eten is. En je hebt geen idee. Je hebt geen tijd gehad om langs de winkel te gaan, dus je weet dat er geen kans is dat je iets gezonds of bevredigends kunt verzinnen. Je zucht en vraagt je af of je pizza moet bestellen…opnieuw… je aarzelt omdat je pas vijf dagen geleden pizza hebt besteld.

Je krijgt thuis een box met verse ingrediënten en een recept opgestuurd, maar je hebt geen energie of tijd om dit zelf te bereiden. De hoeveelheid tijd die je bespaart door geen maaltijden te plannen, te hakken, te meten, te koken en vervolgens een heleboel vuile potten en pannen op te ruimen, is het meest voor de hand liggende en belangrijkste voordeel. Zelfs de recepten die beweren maaltijden van 30 minuten te zijn, duren uiteindelijk veel langer als je rekening houdt met de planning, het bereiden en het schoonmaken. Stel je voor hoeveel tijd je elke dag wint door simpelweg een professioneel bereide gastronomische maaltijd op te warmen met minimale schoonmaak. En in de meeste huishoudens is er meestal een conflict over wiens beurt het is om de afwas te doen. Niet meer!

Bezorging

Een ander belangrijk verschil is de bezorging van de maaltijdboxen. Als je voor 12:00 uur bij Masterfit Meals bestelt, dan krijg je de maaltijdbox na twee dagen in huis. Masterfit Meals levert binnen 48 uur binnen heel Nederland en België. Daarnaast levert Masterfit Meals hun maaltijdboxen met hun eigen gekoeld transport tot aan de deur. Daarna kun je jouw maaltijd opwarmen in een magnetron, een pan of in een oven.

Zelf samenstellen

Alle producten van Masterfit Meals zijn dagvers. Een ander groot voordeel is dat je bij Masterfit Meals zelf je maaltijden kunt samenstellen. De maaltijden kun je zelf samenstellen gebaseerd op hoeveel calorieën je wilt innemen per maaltijd. Met deze functie kun je duizenden verschillende combinaties samenstellen. Door middel van de voordeelverpakkingen kun je een maaltijdbox samenstellen die je bijvoorbeeld elke week 1 keer bestelt en waarmee je zelf maaltijden thuis kunt samenstellen. Het enige verschil met bedrijven zoals Hello Fresh is dat Masterfit Meals al het werk al voor je heeft gedaan. Jij moet alleen je eiwitten, koolhydraten en groentes combineren met een sausje; vervolgens moet je het verwarmen en je maaltijd is klaar om opgegeten te worden. Eenvoudig, tijdbesparend, lekker en gezond. De maaltijdbox waarbij je zelf kunt samenstellen is één van de opties die zij bieden bij Masterfit Meals. Zij leveren ook gezonde snacks en desserts om jouw maaltijd mee af te sluiten.

Conclusie Hellofresh VS Masterfit Meals

Het concept van Masterfit Meals is het enige in heel Nederland en België. Je kunt genieten van gastronomische maaltijden in het comfort van je eigen huis. Je pakt gewoon een perfect bereide gastronomische maaltijd uit de koelkast en steekt deze in de oven, magnetron of een pot op het fornuis. Minuten later genieten jij en jouw gezin van een hartige gastronomische maaltijd en heb je nauwelijks een vinger opgetild!

Deel en inspireer:

In dit artikel

Benieuwd naar onze verse kant en klare gerechten?

Ricardo Croes

Ricardo Croes

Ik ben naast eigenaar van Masterfit Meals, ook (online) personal trainer en vitaliteitscoach. Mijn doel is verantwoord genieten mogelijk maken.

Bekijk coaching

Andere artikelen voor jou

Onderhoud

Momenteel zijn we bezig met enkele aanpassingen te maken aan onze webshop.

Dit kan t/m donderdag 9/8 20.00 zorgen voor een lagere gebruiksvriendelijkheid tijdens het bestelproces. Ondervindt je hier te veel hinder van, kom dus na dit tijdstip terug om jouw bestelling te plaatsen.