ons assortiment

ons assortiment

Masterfit Meals maakt van jouw lunch en avondeten een moment om naar uit te kijken. Met onze kant en klare maaltijden hoef je nooit meer na te enken over wat je gaat koken. Je brengt daarnaast minder bezoekjes aan de supermarkt en je krijgt jouw maaltijden gewoon thuis bezorgd via onze eigen bezorgers. 

Wat maakt onze kant en klare maaltijden anders?

Ons assortiment is er op gericht dat er voldoende variatie is voor iedereen die wilt kunnen genieten van voeding, maar dan op een gezonde manier. Wat jouw doel ook is! De overtuiging onder veel mensen bestaat nog altijd dat lekker minder gezond is en gezond minder lekker. Met ons assortiment hebben wij hier verandering in gebracht.

Onze kant en klare maaltijden zijn beschikbaar voor elk doel. Of je nu wilt afvallen, spiergroei wilt, gewoon gezonder wilt leven of kiest voor het gemak. Daarnaast is 70-80% van het ons assortiment gluten en/of lactosevrij. Dit betekent meer dan 70 gerechten! Ook hebben we meer dan 30 vegetarische gerechten die om te smullen zijn! 

Wat maakt onze maaltijden lekker EN gezond?

Wat gezondheid betreft hebben we eerst gekeken naar welke ingrediënten de maaltijden die we in ons assortiment wilden bevatten. De uitdaging was toen of we vervangende natuurlijke ingrediënten konden vinden met betere voedingswaarden, met behoud van zoveel mogelijk smaak. Dit laatste is iets wat lastig was, omdat de smaakmakers vaak zout, suiker en vet zijn. Daarnaast, als het al lukt om producten met smaak te vinden die gezonder zijn, dan is dit vaak met toevoeging van kunstmatige smaakstoffen. Hier wilden we zover mogelijk vandaan blijven. En dat is ons gelukt!

We hebben nu een assortiment van meer dan 100 lekkere maaltijden die ook nog eens gezond zijn.

Lekker en gezond Masterfit Meals

Lager zoutgehalte, maar veel smaak

Als eerste zijn we toen het zoutgehalte gaan verlagen door gebruik te maken van andere kruiden. In kant en klare kruidenmixen zit namelijk standaard vrij veel zout. Maar door de juiste samenstelling van kruiden hebben wij het voor elkaar gekregen dat onze kruiden veel smaak geven en je het zout niet mist. Ik weet het, je moet het geproefd hebben om te geloven. Want je zou denken ‘’zout mis je toch?’’, nou ‘’nee’’  is het antwoord. Bij ons niet! En mocht je gewend zijn altijd erg zout te eten? Bijkruiden kan altijd, het zout eruit halen niet.

Geen toegevoegde suikers

De hoeveelheid suikers hebben we kunnen verlagen, omdat we alles zelf maken, zelfs de sauzen. Onze sauzen zijn zelfgemaakt (ook nog eens vers gemaakt op de dag zelf) dat proef je! Ook de vezelarme koolhydraten hebben we kunnen beperken. Zo maken we alleen gebruik van vezelrijke koolhydraatbronnen en zijn onze maaltijden altijd gevuld met groenten. Want juist afgekruide groenten geven naast smaak en geur ook kleur aan een maaltijd. En dit doet je al watertanden voordat je de eerste hap in je mond steekt. Eten doe je in eerste instantie met je ogen en neus, daarna pas met je mond.

geen toegevoegde suikers Masterfit Meals

Geen onnodige vetstoffen en e-nummers

Het vetgehalte hebben we kunnen verlagen met behoud van smaak, door alle onnodige vetstoffen te verbannen. 

Onze groentes worden vacuüm gegaard in plaats van te wokken in een vette pan. Onze sauzen doen we indikken in de oven. Hierdoor kunnen we kiezen voor magere room. 

En als vlees selecteren we enkel magere stukken vlees voor ons assortiment. Zo wordt ons gehakt zelfs zelf gedraaid van verse stukken kipfilet en rundvlees. Dit scheelt ook nog eens onnodige toevoegingen van bepaalde e-nummers.

Benieuwd naar onze maaltijden?

Onderhoud

Momenteel zijn we bezig met enkele aanpassingen te maken aan onze webshop.

Dit kan t/m donderdag 9/8 20.00 zorgen voor een lagere gebruiksvriendelijkheid tijdens het bestelproces. Ondervindt je hier te veel hinder van, kom dus na dit tijdstip terug om jouw bestelling te plaatsen.