over ons

over ons

Masterfit Meals is opgericht in 2021 door Philippe Verleye (links) en Ricardo Croes (rechts). 

Philippe is al jaren actief in de horeca en catering als kok en culinair adviseur en Ricardo Croes is al jaren actief in de fitnessector als personal trainer en voedingsdeskundige. Door een combinatie te maken van beiden hun expertises is dan ook Masterfit Meals met de visie ”lekker en gezond” ontstaan. 

Ontmoeting Philippe en Ricardo Masterfit Meals

Ontmoeting Philippe en Ricardo

In de fitness is waar Philippe en Ricardo elkaar in 2019 leerden kennen. Omdat Philippe te maken had met ernstig overgewicht (met een gewicht van ongeveer 150 kg) besloot hij aan de slag te gaan met personal training van Ricardo. Dit nadat hij filmpjes op Facebook had zien verschijnen van Ricardo die hem inspireerden. Overgewicht wat trouwens ontstaan was door jaren lang te proeven van de lekkere gerechten die hij maakte. Zowel tijdens het koken voor de smaak, als na het koken omdat er altijd nog wel iets over was. 

We zijn nu enkele jaren verder en Philippe is ondertussen meer dan 50kg afgevallen. Niet door niets te mogen eten, maar door voeding die hij lekker vindt gezonder klaar te maken.

Philippe was en is hierbij nog steeds elke maandag, woensdag en vrijdagochtend om 8.00/9.00 paraat. Ondertussen in de eigen personal training studio van Ricardo ”Palm Beach Gym” welke in het productiecentrum van Masterfit Meals is gevestigd. 

Philippe

Philippe kunnen we omschrijven als een warme en introverte man.

In de keuken liggen zijn kwaliteiten om met enkel natuurlijke producten toch veel smaak mee te geven aan gerechten. Zijn visie is dat de beste smaken uit de natuur gehaald kunnen worden, indien je maar de juiste verhoudingen en bereidingen toepast. Daarnaast is hij een topper in het maken van sauzen. Tegenwoordig ook gezonde sauzen, maar daarover later meer. 

In het verleden is hij ook leidinggevende geweest voor een groter bedrijf en heeft hij crisis management gedan voor verschillende bedrijven.

Philippe is niet alleen kok en productontwikkelaar bij Masterfit Meals, maar hij houdt zich ook bezig met het voorraadbeheer, logistiek beheer en de boekhouding. 

Philippe Masterfit Meals
Ricardo Masterfit Meals

Ricardo

Ricardo is een sociale, spontane en zeer ambitieuze man die houdt van af en toe wat humor. Daarnaast is hij ook zeer kritisch en perfectionistisch. Hij is al meer dan 10 jaar actief als personal trainer. Dit maakt dat hij weet wat er in mensen hun hoofd omgaat bij het maken van voedingskeuzes. 

Zijn visie is dat gezond ook lekker kan zijn.. Het is zijn kwaliteit om de juiste ingrediënten te selecteren voor een lekker, smaakvol, maar voedingsrijk en gezond gerecht. Al de gerechten uit het assortiment heeft hij dan ook uitgebalanceerd zodat ze aansluiten op jouw doel.  

Naast dat hij nog altijd personal trainer is en zichzelf dus bezig houdt met de productontwikkeling, is hij ook verantwoordelijk voor de marketing en sales. 

Ontstaan Masterfit Meals

Masterfit Meals is opgericht in 2021 (midden in de Covid-19 pandemie). De fitnesscentrums en de horeca moesten toen sluiten om verdere besmettingen van het virus te voorkomen.

Philippe en Ricardo hadden tijdens de personal trainingen al vaker eens met elkaar gesproken over het opstarten van een bedrijf. 

Ontstaan Masterfit Meals
Visie Masterfit Meals BV

Visie Masterfit Meals

Wij vinden

De producten van Masterfit Meals

dfsv

Ons product Masterfit Meals
Bezorging Masterfit Meals

De bezorging van en door Masterfit Meals

dfsv

Benieuwd naar onze gerechten?

Gespaarde punten