over ons

over ons

Masterfit Meals is opgericht in 2021 door Philippe Verleye (links) en Ricardo Croes (rechts). 

Philippe is al jaren actief in de horeca en catering als kok en is culinair adviseur. Ricardo Croes is al jaren actief in de fitnessector als personal trainer en voedingsdeskundige. Door een combinatie te maken van beiden hun expertises is dan ook Masterfit Meals met de visie ”lekker en gezond” ontstaan. 

Ontmoeting Ricardo Philippe Masterfit MealsOntmoeting Philippe en Ricardo

Ontmoeting Philippe en Ricardo

In de fitness is waar Philippe en Ricardo elkaar in 2019 leerden kennen. Omdat Philippe te maken had met ernstig overgewicht (met een gewicht van meer dan 150 kg) besloot hij aan de slag te gaan met personal training van Ricardo. Dit nadat hij filmpjes op Facebook had zien verschijnen van Ricardo die hem inspireerden.

Philippe

Philippe kunnen we omschrijven als een warme en introverte man.

In de keuken liggen zijn kwaliteiten om met enkel natuurlijke producten toch veel smaak mee te geven aan gerechten. Zijn visie is dat de beste smaken uit de natuur gehaald kunnen worden, indien je maar de juiste verhoudingen en bereidingen toepast. Daarnaast is hij een topper in het maken van sauzen. Tegenwoordig ook gezonde sauzen.

Philippe is niet alleen kok en productontwikkelaar bij Masterfit Meals, maar hij houdt zich ook bezig met het voorraadbeheer, logistiek beheer en de boekhouding. 

Philippe Masterfit Meals
Ricardo Masterfit Meals

Ricardo

Ricardo is een sociale, spontane en zeer ambitieuze man die houdt van af en toe wat humor. Daarnaast is hij ook zeer kritisch en perfectionistisch. Hij is al meer dan 10 jaar actief als personal trainer.

Zijn visie is dat gezond ook lekker kan zijn. Het is zijn kwaliteit om de juiste ingrediënten te selecteren voor een lekker, smaakvol, maar voedingsrijk en gezonde maaltijd. Al de maaltijden uit het assortiment heeft hij dan ook uitgebalanceerd zodat ze aansluiten op jouw doel en hier heeft Philippe dan iets lekkers van weten te maken.

Ricardo is ook actief bezig met de marketing, sales en klantenservice. 

Ontstaan Masterfit Meals

Masterfit Meals is opgericht in 2021 (midden in de Covid-19 pandemie). De fitnesscentrums en de horeca moesten toen sluiten om verdere besmettingen van het virus te voorkomen. Eerst gebeurde dit onder een externe producent en ondertussen worden alle gerechten in eigen keuken geproduceerd.

Ontstaan Masterfit Meals
Visie Masterfit Meals BV

Visie Masterfit Meals

Wij vinden dat gezond ook lekker kan zijn en willen met onze gerechten daarom verantwoord genieten mogelijk maken. Dit door jou te laten genieten van jouw favoriete gerecht zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent. Hierdoor helpen we het jou eenvoudiger maken jouw gezonde leefstijl vol te houden/ te creëren. 

De producten van Masterfit Meals

Ons assortiment bestaat uit de meest populaire maaltijden maar dan vers bereid met minder zout, suiker en vet. Ook vind je in al onze gerechten veel vezels en eiwitten terug. Deze helpen jou te verzadigen en ze helpen jou met behoud/opbouw van (spier)weefsel.

Ons product Masterfit Meals
Bezorging Masterfit Meals

De bezorging van en door Masterfit Meals

Wij bezorgen op maandag en woensdag tussen 10.00-20.00 in heel Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen met onze eigen bezorgers. Je wordt hierbij live op de hoogte gehouden van waar onze bezorger zich bevindt. Daarnaast wordt de verwachte aankomsttijd continue bijgewerkt op basis van de drukte op de weg en de locatie van onze bezorger. Zo hoef je nooit lang thuis te wachten op jouw maaltijden. 

Én ben je niet thuis? Dan bezorgt onze bezorger gewoon op jouw gekozen back-up adres of belt onze bezorger je en vraagt waar we alsnog mogen bezorgen. Bijvoorbeeld in de tuin of bij de buren. Dit kan eventueel in onze thermobox (4u+ op temperatuur). 

Benieuwd naar onze maaltijden?

Onderhoud

Momenteel zijn we bezig met enkele aanpassingen te maken aan onze webshop.

Dit kan t/m donderdag 9/8 20.00 zorgen voor een lagere gebruiksvriendelijkheid tijdens het bestelproces. Ondervindt je hier te veel hinder van, kom dus na dit tijdstip terug om jouw bestelling te plaatsen.