samenwerken

Supermarkten

Al onze kant-en-klare gerechten zijn vers en vrijwel alle gerechten hebben een houdbaarheid van 10 dagen. Supermarkten kunnen hierbij vanaf bepaalde volumes gebruikmaken van onze volumeprijzen. We maken samen een groeiplan op en ondersteunen jouw supermarkt met het maken van publiciteit.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Sportclubs en horeca

Wij leveren onze verse gerechten ook in gastronormbakken (3-5 dagen houdbaarheid) en in vacuümverpakking (tot 30 dagen houdbaar). Hierdoor bespaar je bereidingstijd en dien je het gerecht slechts op te warmen in een microgolf/ heteluchtoven. Ook dresseren gaat zo zeer eenvoudig. Sportclubs en horeca kunnen hierbij vanaf bepaalde volumes gebruikmaken van onze volumeprijzen. We maken samen een groeiplan op en ondersteunen jouw sportclub/ horeca onderneming met het maken van publiciteit.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Slimme koeling

De klant ziet van afstand uit onze applicatie welke gerechten er in de koeling liggen en wat de prijs is. Wanneer de klant voor de koeling staat kan de koeling worden geopend omdat er een ingelogd toestel in de buurt is. Wanneer de klant zijn gewenste gerecht uit de koeling haalt, wordt het bedrag via de app afgeschreven. Verder zien wij van Masterfit Meals welke gerechten er goed verkopen en wanneer wij moeten bijvullen.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Influence marketing

Mond tot mond blijft nog altijd de sterkste publiciteitsvorm. Wil jij ons helpen door middel van ons online/offline te promoten? Dan kijken we samen graag naar de mogelijkheden!

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!