samenwerken

Supermarkten

Al onze kant-en-klare maaltijden zijn vers en vrijwel alle maaltijden hebben een houdbaarheid van 10 dagen. Supermarkten kunnen hierbij vanaf bepaalde volumes gebruikmaken van onze volumeprijzen. We maken samen een groeiplan op en ondersteunen jouw supermarkt met het maken van publiciteit.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Sportclubs en horeca

Wij leveren onze verse maaltijden ook in gastro's (3-5 dagen houdbaarheid) en in vacuümverpakking (tot 30 dagen houdbaar). Hierdoor bespaar je bereidingstijd en dien je de maaltijd slechts op te warmen in een microgolf/ heteluchtoven. Ook dresseren gaat zo zeer eenvoudig. Sportclubs en horeca kunnen hierbij vanaf bepaalde volumes gebruikmaken van onze volumeprijzen. We maken samen een groeiplan op en ondersteunen jouw sportclub/ horeca onderneming met het maken van publiciteit.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

(Slimme) koeling

De klant ziet van afstand uit onze applicatie welke maaltijden er in de koeling liggen en wat de prijs is. Wanneer de klant voor de koeling staat kan de koeling worden geopend omdat er een ingelogd toestel in de buurt is. Wanneer de klant zijn gewenste maaltijd uit de koeling haalt, wordt het bedrag via de app afgeschreven. Verder zien wij van Masterfit Meals welke maaltijden er goed verkopen en wanneer wij moeten bijvullen.

Ook gewone koeling tot een capaciteit van 80 maaltijden bieden wij aan.

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Influence marketing

Mond tot mond blijft nog altijd de sterkste publiciteitsvorm. Wil jij ons helpen door middel van ons online/offline te promoten? Dan kijken we samen graag naar de mogelijkheden!

Interesse? Neem via hieronder contact met ons op!

Wij stoppen ermee!

Wegens de gezondheid van Philippe, en Ricardo waarbij zijn passie toch meer ligt als personal trainer stoppen we ermee.

Maandag 4 december vindt de laatste bezorging plaats. Alle maaltijden zijn 10 dagen houdbaar in de frigo en 8 weken in de vriezer.

We willen jou als klant enorm bedanken voor het proeven van onze maaltijden en wensen je een goede gezondheid toe voor de toekomst!