Het verschil tussen Thuisbezorgd en Masterfit Meals

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die eten aan huis leveren. Zo kun je denken aan Thuisbezorgd, Uber EatsMasterfit Meals en HelloFresh. Het enige wat overeenkomt met deze bedrijven is het feit dat er eten voor de deur geleverd wordt. Verder verschillen ze erg veel van elkaar. In deze blog wordt Thuisbezorgd met Masterfit Meals vergeleken.  

Thuisbezorgd  

Thuisbezorgd is platform waar eten op besteld kan worden. Het is uitgegroeid tot een wereldbedrijf. Wat is het concept van Thuisbezorgd? Nou, dat is heel simpel. Je pakt je telefoon, selecteert een restaurant en bestelt je maaltijd. Het wordt binnen een uur geleverd. Het ligt er natuurlijk ook aan waar je woont. In een klein dorp heb je vaak een minder ruime keuze in restaurants vergeleken met grote steden. Op Thuisbezorgd wordt voornamelijk fastfood verkocht. Dit komt omdat de maaltijden zo snel mogelijk bereid moeten worden. De consumenten die vanuit dit platform bestellen, verwachten dat de maaltijden snel geleverd worden.  

Masterfit Meals 

Masterfit Meals is een bedrijf dat verse en gezonde maaltijden levert aan consumenten. Het bedrijf is nog niet zolang actief en maakt grote sprongen. Met een uniek concept is Masterfit Meals het enige bedrijf in Nederland en België dat dagverse gezonde maaltijden levert die bereid zijn door een Masterchef. Door dit concept hoef je niet langer te dromen om de maaltijden van een echte chef te proeven. Verder is het ook erg belangrijk om te weten dat Masterfit Meals alleen maar met dagverse ingrediënten werkt. In de maaltijden zitten geen enkele conserveermiddelen, omdat het bedrijf hier streng op tegen is. Alle ingrediënten worden dagvers ingekocht bij vaste leveranciers zodat de klant het ook dagvers kan consumeren. 

Je kunt je afvragen hoe het bedrijf het voor elkaar krijgt om de maaltijden zo vers mogelijk te leveren. Dat is heel simpel. Bij Masterfit Meals staat de klant op nummer één. Alle maaltijden kunnen speciaal voor jou gepersonaliseerd worden. Heb je een dieet en moet je aankomen of afvallen? Dan zit je goed bij dit bedrijf. Masterfit Meals zorgt er altijd voor dat al jouw maaltijden in speciaal gekoeld vervoer bezorgd worden aan jouw voordeur.  

Verschil Thuisbezorgd en Masterfit Meals

Beide bedrijven opereren verschillend. Thuisbezorgd focust niet op een bepaalde doelgroep terwijl Masterfit Meals dat wel doet. Mensen die voornamelijk op hun voeding en gezondheid letten, zullen sneller een maaltijd bij Masterfit Meals bestellen dan bij Thuisbezorgd. Ook geven zij de garantie dat alles dagvers voorbereid wordt. Thuisbezorgd kan dat helaas niet garanderen. Verder laat Masterfit Meals altijd duidelijk weten welke voedingswaarden in de maaltijden zit. Thuisbezorgd daarentegen, laat alleen maar zien wat de maaltijden inhouden op gebied van ingrediënten.

Zit je op een streng dieet om af te vallen of aan te komen, of wil gewoon bewust eten? Dan raden wij je aan om je maaltijden bij Masterfit Meals te bestellen. Naast de website, is er ook een gloednieuwe app waar je voeding en trainingsschema’s kan vinden. Het is bij Masterfit Meals ook mogelijk om een coach in te huren die jou professioneel kan begeleiden.

Deel en inspireer:

In dit artikel

Benieuwd naar onze verse kant en klare gerechten?

Ricardo Croes

Ricardo Croes

Ik ben naast eigenaar van Masterfit Meals, ook (online) personal trainer en vitaliteitscoach. Mijn doel is verantwoord genieten mogelijk maken.

Bekijk coaching

Andere artikelen voor jou

Wij stoppen ermee!

Wegens de gezondheid van Philippe, en Ricardo waarbij zijn passie toch meer ligt als personal trainer stoppen we ermee.

Maandag 4 december vindt de laatste bezorging plaats. Alle maaltijden zijn 10 dagen houdbaar in de frigo en 8 weken in de vriezer.

We willen jou als klant enorm bedanken voor het proeven van onze maaltijden en wensen je een goede gezondheid toe voor de toekomst!